DOLAR 32,3382 -0.08%
EURO 34,8728 0.17%
ALTIN 2.387,45-0,38
BITCOIN 19982604,51%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

YEŞİLYURT’TA DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizde Hizmet Belediyeciliği ile Gönül Belediyecilik gibi iki değerli kavramı birleştirip, ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile başlattığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık.” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YEŞİLYURT’TA HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİRLEŞİNCE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜDE SAĞLAMLAŞTI “Gönül Belediyeciliğimizi; Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Sürdürmekteyiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizde Hizmet Belediyeciliği ile Gönül Belediyecilik gibi iki değerli kavramı birleştirip, ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile başlattığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık.” diye konuştu. İnsana dokunan hizmetleriyle gönül belediyeciliğindeki farkını ortaya koyan Yeşilyurt Belediyesi, havaların soğuduğu bugünlerde Yeşilyurt’ta yardıma muhtaç, kimsesiz ve dar gelirli vatandaşlara yönelik gıda ve kıyafet yardımlarına ara vermeden devam ediyor. Yeşilyurt’ta hizmet belediyeciliği ile gönül belediyeciliği hizmetlerini birleştirerek ‘insan odaklı’ projelerin daha geniş kesimlere ulaşmasını sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Seyran Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hazırlanan 1.200 kıyafetin yer aldığı yardım kolilerini Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez’e emanet etti. Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyleyen Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez, “ Sayın Başkanımız ve ekipleri her zaman olduğu gibi yine güzel çalışmaların altına imza atıyor. Bölgemizde dar gelirli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere 1.200 kıyafetin yer aldığı yardım kolilerini bize emanet etti, bizlerde hakkaniyet içerisinde gariban, yetim ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştıracağız. Başkanımıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.