DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20703520,53%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YEŞİLHİSAR MİLLET BAHÇESİ, 19 KASIM’DA AÇILIYOR

YEŞİLHİSAR MİLLET BAHÇESİ, 19 KASIM’DA AÇILIYOR

ABONE OL
Kasım 8, 2022 15:21
YEŞİLHİSAR MİLLET BAHÇESİ, 19 KASIM’DA AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarım, turizm ve tarihin eşsiz yeri ve kayısılar diyarı Yeşilhisar’ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Açılışına sayılı günler kalan Yeşilhisar Millet Bahçesi’ni ve Yeşilhisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, 10 bin tonluk sıcak asfalt çalışmasını ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeşilhisar İlçesi Kapalı Yüzme Havuzu inşaatını inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç içmece şifalı suyundan, balon turizmine, Soğanlı Vadisi’nden Sultan Sazlığı’na kadar adeta turizm cenneti olan Yeşilhisar ilçesini ziyaret etti.Başkan Büyükkılıç, tarım, turizm ve tarihin eşsiz yeri, güzel kayısılar diyarı Yeşilhisar’da 19 Kasım’da ilçe sakinlerinin hizmetine açılacak olan Yeşilhisar Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek, sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç ilk olarak, Tarihi Kentler Birliği üyesi de olan Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Büyükkılıç, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.