DOLAR 32,3039 -0.45%
EURO 34,7154 -0.12%
ALTIN 2.435,62-0,11
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

YENİ YIL MESAJLARI

Tüm ekibiyle birlikte ‘tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etme’ düsturuyla çıktıkları hizmet yolunda her yönden zorlu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni yılla birlikte tüm dünyanın, yaşadığı sıkıntıları ve acıları geçmişte bırakmasını,sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu yeni bir sayfa açmasını temenni etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN KAVUŞ; “2021 TÜM SIKINTILARIN GERİDE KALDIĞI, SAĞLIK, SEVİNÇ VE HUZUR DOLU BİR YIL OLSUN” Tüm ekibiyle birlikte ‘tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etme’ düsturuyla çıktıkları hizmet yolunda her yönden zorlu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni yılla birlikte tüm dünyanın, yaşadığı sıkıntıları ve acıları geçmişte bırakmasını, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu yeni bir sayfa açmasını temenni etti. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yayımladığı yeniyıl mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “2020 yılında pek çok insanımızı hayattan koparan pek çok insanımıza da acılar yaşatan pandeminin gölgesinin vurmadığı hiçbir ev kalmadı. Ancak, salgının etkisini derinden hisseden Türkiye, ortaya koyduğu eşsiz birlik ve beraberlik, gelişmiş ve hızlı organize olabilen sağlık sistemi ve yöneticilerinin doğru, çabuk ve yerinde müdahaleleriyle bu dönemi dünyaya örnek olacak şekilde en az hasarla atlattı. Salgın belki bir süre daha etkisini sürdürecek ama inşallah insanlık en kısa zamanda bu illetten kurtulacaktır. 2021’in bize bu müjdelerle gelmesi öncelikli temennimizdir. Bu acı ve hüzünlerle birlikte 2020, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve ilçemiz açısından çok önemli gelişmelerin de yaşandığı bir yıl oldu. Köklü geçmişi ve tarihi misyonuyla Türkiye bir oyun kurucu olduğunu ortaya koyduğu duruşuyla tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Şehrimiz ve Meramımız da tüm bu olumsuz şartlara rağmen bu yıl içinde gün geçmedi ki yeni bir yatırım ve yeni bir hizmetle güne uyanmasın. Meram’ın sorunlarını bitirmek, çehresini değiştirmek ve hemşehrilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe olması adına 2020 yılında da birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Üzerinde çalıştığımız projelerin 2021 ve sonraki yıllarda hayata geçmesiyle hemşehrilerimizi ‘Güçlü ve Güzel’ bir Meram bekliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.