DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yaz spor kursları sona erdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin çocukların yaz tatilini spor ve sosyal faaliyetlerle geçirmesi için başlattığı yaz spor kursları sona erdi. Yaz spor kurslarına katılan öğrenciler için düzenlenen törende öğrenciler ve velileri gönüllerince eğlendi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Büyükşehir Belediyesi çocukların spor faaliyetlerinde bulunmaları ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak için 27 Haziran 2022 tarihinde başlattığı yaz spor kursları sona erdi.

Yaz spor kurslarına katılan öğrenciler için Kışla Parkında tören düzenlendi. Törene, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumhur Çoban,CHP Muğla il Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak ve öğrenci velileri katıldı.

Yaz spor kursları 6-12 yaş arası çocuklara hafta içi satranç, çocuk zumba, voleybol, tenis, masa tenisi, atletizm, temel hareket eğitimi, akıl ve zeka oyunları branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde verildi. Bunun yanı sıra profesyonel olarak voleybol ve masa tenisi kulüp sporcularına da kendi seviyelerine uygun eğitimler verildi.

Gümüş: Muğla’da yaşayan aileler ve onların çocukları çok şanslı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “ Muğla’da yaşayan aileler ve onların çocukları çok şanslı. Büyükşehir Belediyemiz yaz olsun kış olsun çocuklara yönelik çok güzel etkinlikler yapıyor. Bu yazda çocuklarımızın gelişimine hem katkı sunması, hem sosyalleşmesi konusunda yaz sporları çok önemli. Çocuklar mutlu olunca aileleri de mutlu oluyor. Büyükşehir Belediyemize ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.