DOLAR 32,5627 0.27%
EURO 35,1746 0.64%
ALTIN 2.433,94-0,18
BITCOIN 2032226-2,29%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“YATIRIMDAN YATIRIMA KOŞUYORUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 2021 yılında 4 milyar 618 milyon TL’lik bir yatırıma imza attıklarını ifade eden Büyükkılıç, “Her kademedeki kardeşime bir kez daha teşekkür ediyor, ayrıca bizlere bu fırsatı verdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de birliğin, beraberliğin bereketini yaşadıklarının altını çizen Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Kayseri, değerlerine bağlı olan bir şehir, kendi öz kaynaklarıyla ayakta durmaya çalışan bir şehir. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu nöroloji uzmanı bir doktorum, ömrüm devletime, milletime, şehrime, elhamdülillah hizmet ile geçti, şükrediyorum. Çünkü insanların hayırlısı, onların hizmetkârı olandır felsefesi ile baktım. Şimdi de sizlere layık olma yolunda hizmet veriyor, çalışıyoruz. 3 senedir Büyükşehir’imizde dolu dolu yıllar geçirdik. Yüz akı bir şehrin insanlarıyız. 30 büyükşehir içerisinde yapılan değerlendirmede bütçesinin oranına göre yatırım bağlamında yüzde 60’lara varan oran ile birinci sırada Kayseri Büyükşehir Belediyesi geliyor. Biz alışmışız, yatırımdan yatırıma koşmadan duramayız. Kayseri’nin zekâsı, kültürü var. Bütün bu güzelliklerle birlikte kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan herkesi kucaklayacak anlayış içerisinde hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın.”

Toplantıda 2021 yılı yatırım değerlendirme sunumu yapan Başkan Büyükkılıç, 3 yılda yaptığı hizmetleri de anlattı.

Lojistik ile ilgili bir bilgi paylaşan Büyükkılıç, “Boğazköprü’deki projenin kapasite yetersizliği vardı. Devlet Demir Yollarımızla gerekli girişimlerimizi yaptık. 2022 bütçesinin içerisine koydurduk. 1 milyar 100 milyonluk, iki etapta Kayseri’mize yakışan bir Boğazköprü projesi yapılacak. Aynı zamanda hızlı tren ihalesi de yapıldı, kredi görüşmeleri tamamlanmış aşamasında, bir sorun yok. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.