DOLAR 32,2706 0.08%
EURO 34,7377 -0.14%
ALTIN 2.402,74-0,26
BITCOIN 20437900,28%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
YAHYALI’DA HALI SAHALARIN AÇILIŞINI YAPTI

YAHYALI’DA HALI SAHALARIN AÇILIŞINI YAPTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’da Mustafa Koyuncu Fen Lisesi ve Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Okulu içerisine Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 2 ayrı halı sahanın açılış programına katıldı. Büyükkılıç, hiçbir ilçeyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, daha iyi noktaya getirme yönünde gayret gösterdiklerini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:59
YAHYALI’DA HALI SAHALARIN AÇILIŞINI YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, spor alanında yaptığı yatırımlarla gençlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, sadece merkez değil ilçelerdeki vatandaşların da spor yapabilmesi için yeni spor alanları inşa etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’da vatandaşların talep ettiği mahallelerde yapımı tamamlanan halı sahaların açılış programına katıldı. Programlara, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Yahyalı Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, MHP İlçe Başkanı Nebi Akkuş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, daire başkanları, bürokratlar, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.