DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20791441,51%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

WhatsApp geri adım atmıyor

WhatsApp, önümüzdeki haftalarda kullanıcılara mesaj göndereceğini açıkladı. Mayıs ayı itibarıyla yürürlüğe girecek yeni Kullanım Koşulları'yla ilgili olacak bu mesajda, kullanıcıların ikna edilmesi sağlanacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan mesajlaşma platformu WhatsApp’ın  zorunlun güncelleme kararının yankıları sürüyor.   WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda bazı durum mesajları paylaşmıştı. Bu durum mesajlarında yeni dönemde kullanıcıların hayatlarında ne gibi değişiklikler olacağı ifade edilmişti. WhatsApp tarafından yapılan son açıklamalarda, yeni durum paylaşımları yapılabileceği ifade ediliyor.  WhatsApp, herhangi bir zamanda okunabilecek bir uyarı mesajını, önümüzdeki günlerde kullanıcılara gönderecek. WhatsApp, 'Güncellememiz Hakkında Daha Fazla Bilgi' başlığıyla paylaştığı yazıda “WhatsApp’ı  kullanmaya devam edebilmeleri için bu güncellemeleri inceleyip kabul etmelerini kullanıcılara hatırlatmaya başlayacağız” denildi.   Söz konusu yazıda “Daha önce bu güncelleme hakkında çok fazla sayıda yanlış bilgiyle karşılaştık” ifadelerine yer veren WhatsApp, yanlış anlaşılmaları gidermek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edildiğinin altını çizdi.   WhatsApp’ın resmi blog sitesi üzerinden yayınlanan bu yazı WhatsApp’ın gelen tüm tepkilere rağmen geri adım atmayacağı yönünde yorumlandı.    

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.