DOLAR 32,5778 0.27%
EURO 34,9781 -0.01%
ALTIN 2.445,790,41
BITCOIN 20982500,27%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Vizyon Kırtasiye 15’nci yılını çeşitli etkinliklerle kutladı

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – Vizyon Kırtasiye 15’inci yılını düzenlediği program ile kutladı. Programda çocuklar için çeşitli etkinlikler yapılarak hediyeler dağıtıldı. Vizyon Kırtasiye İşletmecisi Özgür Taş, düzenlenen etkinliğe yoğun katılım olduğunu ve müşteriler tarafından ilgi gördüğünü ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de bulunan Vizyon Kırtasiye bugün 15’nci kuruluş yılını kutladı. Program kapsamında ise çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliklerde, Karagöz ve Hacivat, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar yer aldı. Vizyon Kitabevi İşletmecisi Özgür Taş ise, etkinlikle ilgili düşüncelerini ifade ederken kampanyalardan da bahsetti. Taş, “Vizyon kırtasiye olarak 15. yılımızı kutluyoruz. Bu kutlama da etkinliklerle olsun istedik. Etkinliklerimiz Karagöz ve Hacivat, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar, çocukların mutluluğu için balon dağıttık. Böyle bir etkinlik tasarladık gayet de başarılı oldu. İnsanların ilgi göstermesi bizi ayrıca mutlu etti. Bundan sonrası için vizyon kırtasiye olarak imza günleri, kampanyalar, sürpriz hediyeler özellikle patlat balonunu al hediyeni kampanyası bugün itibariyle başladı. 1000 lira ve üzeri alışverişlerde bu kampanyaya bütün müşterilerimiz katılabilir” diye konuştu.
‘BİRÇOK ÇEŞİDİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ KAYSERİ HALKINA SUNUYORUZ’
Geçtiğimiz yıllara göre bu sene ilginin arttığını ifade eden Taş, “2019-2021 dönemine göre bu yıl kırtasiye ihtiyaçlarında daha yoğun bir ilgi gördük. Geçen yıl pandemi dönemi olduğu için kırtasiye ihtiyaçları daha azdı. Bu yılki yoğunluğu göz önüne alarak kırtasiye ürünlerimizde, birçok çeşidi her zaman olduğu gibi Kayseri halkına en büyük konseptimizle hizmet etmekten onur duyuyoruz. Vizyon kırtasiye 2017 yılında Medresenin içinde küçücük bir kitabeviydi. Bu kadar büyüyeceğimizi düşünememiştik. 2007 yılından 2013 yılına kadar Sahabiye Medresesinde devam ettik. 2013 yılında Meysu Outlete geldik. Küçük bir stantla başladık şimdi 10 yılımızı doldurduk. Medresedeki 5 yılımızı da ekleyince bugün 15. Yılımızı kutluyoruz. Halkımız bizi seviyor sevmesi için de ayrıca mücadele gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.