DOLAR 32,3240 -0.58%
EURO 34,7266 -0.43%
ALTIN 2.411,84-0,43
BITCOIN 1873240-4,00%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vekil Hulusi Akar: “ Tek kurtuluş adalete teslim olmak”

Vekil Hulusi Akar: “ Tek kurtuluş adalete teslim olmak”

ABONE OL
Ocak 16, 2024 23:59
Vekil Hulusi Akar: “ Tek kurtuluş adalete teslim olmak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade eden, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Gelinen bu safhada terör örgütünün içerisinde çöküş olduğu bizzat elebaşları tarafından açıkça itiraf edilmektedir. PKK’lı, YPG’li teröristler bu terör örgütlerini destekleyenler, terör sevicileri başaramayacaksınız, kaybedeceksiniz tek kurtuluş adalete teslim olmak yoksa Mehmetçik gömmeye devam edecek” dedi.

TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın’ın meclis kürsüsünde yapmış olduğu konuşmaya karşılık açıklamalarda bulundu.

Her Türk vatandaşının orduya sahip çıkması gerektiğini belirten, TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; “Bazıları inatla bu yalanı, iftirayı tekrarlamaktadırlar. Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde uluslararası hukuka aykırı hiçbir silah, araç, gereç, mühimmat bulunmamaktadır kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil bunun bilinmesi lazım ve her Türk vatandaşının ordusuna sahip çıkması lazım. Gelinen bu safhada terör örgütünün içerisinde çöküş olduğu bizzat elebaşları tarafından açıkça itiraf edilmektedir. PKK’lı, YPG’li teröristler bu terör örgütlerini destekleyenler, terör sevicileri başaramayacaksınız, kaybedeceksiniz tek kurtuluş adalete teslim olmak yoksa Mehmetçik gömmeye devam edecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.