DOLAR 32,3869 0.03%
EURO 34,8516 0.04%
ALTIN 2.400,790,18
BITCOIN 19199861,99%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vekil Çopuroğlu, “Kayserili sanayicilerin yanındayız”

Vekil Çopuroğlu, “Kayserili sanayicilerin yanındayız”

ABONE OL
Eylül 15, 2023 15:16
Vekil Çopuroğlu, “Kayserili sanayicilerin yanındayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İstanbul’da düzenlenen sektörel fuarlara katılan Kayserili firmaları ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 33. Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarına katılarak Kayserili firmaların stantlarını ziyaret etti. Fuarda Kayseri firmalarını tek tek gezerek yetkililerden bilgi alan Çopuroğlu, sanaycilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Çopuroğlu, “Fuarlar üreten Kayserili firmalarımızın yurt dışına açılmasında katkı sağlayacaktır. Firmalarımız Türkiye ve Kayseri ekonomimize katkı veriyorlar. Bizler de sanayicilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kayserili firmalarımızı yalnız bırakmamak adına, iki gün önce Kayseri’de açılan Kapex Çelik Kapı ve yan sanayileri fuarının açılışını yaptık. Sanayicilerimizi yalnız bırakmamak adına bugün de İstanbul’da düzenlenen Zuchex fuarındayız. Fuara yurtiçi ve dışından yüzlerce firma katılıyor. Burada Kayseri’den 52 firmayla temsil ediliyor. Bu tür organizasyonlarda görünen şu ki; Önümüzdeki süreçte ihracatçımız güzel işler yapacak ve Kayseri bundan nasibini alacaktır” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.