DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Vekil Arıkan, “Siyasi kaygıları bir kenara bırakıp şehrimiz için bir araya gelmeyi önemsiyorum”
  • Haber Yeni Gündem
  • Gündem
  • Vekil Arıkan, “Siyasi kaygıları bir kenara bırakıp şehrimiz için bir araya gelmeyi önemsiyorum”

Vekil Arıkan, “Siyasi kaygıları bir kenara bırakıp şehrimiz için bir araya gelmeyi önemsiyorum”

ABONE OL
Eylül 9, 2023 09:03
Vekil Arıkan, “Siyasi kaygıları bir kenara bırakıp şehrimiz için bir araya gelmeyi önemsiyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu tarihi Kara Mustafapaşa Kervansarayı’nda 28’incisi düzenlenen Üzüm Festivalinde konuşan Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, “Siyasi kaygıların bir kenara bırakılıp Kayserimizin ortak değeri olan üzümde siyasilerin bir araya gelmesini önemsiyorum. Konu Kayseri ise bir araya gelmemiz gerektiğini ifade etmiştik ve bu noktada elimden gelen gayreti gösteriyorum” dedi.
İncesu’da düzenlenen 28’inci Üzüm Festivali başladı. Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, siyasi kaygı olmadan böyle organizasyonlarda bir araya gelmelerinin öneminden bahsetti. Arıkan, “Güzel bir ortam ve tablo var. İnsanlarımızın uzun zamandır hasret duyduğu bir güzellik. Siyasi kaygıların bir kenara bırakılıp Kayserimizin ortak değeri olan üzümde siyasilerin bir araya gelmesini önemsiyorum. Konu Kayseri ise bir araya gelmemiz gerektiğini ifade etmiştik ve bu noktada elimden gelen gayreti gösteriyorum. Vaatlerimden bir tanesi; şehrimizde 10 vekil bir masa etrafında oturup yemek yiyeceğiz demiştim ancak sayın Özhaseki bakanımız bir konuşmasında kendisinin böyle bir projesi olduğunu ifade etti. Ben de kendisini ziyaret ettim ve böyle bir projeniz varsa sizin önünüze geçmek istemem destek olmak isterim dedim ve kendisi tarafından yapılmasının daha uygun olacağını ifade etti. Bekliyoruz bakanımız inşallah bizleri toplayacak” ifadelerini kullandı.
‘SEÇMENLERİMİZ MART 2024 SEÇİMLERİNDE İKTİDARA SARI KART GÖSTERECEKTİR’
Yerel seçimler yaklaşırken vatandaşların iktidara tepkili olduğunu gözlemlediğini söyleyen Arıkan, “Yerel seçimlerin rüzgarı Türkiye’de esmeye başlıyor. Biz de görevimiz olması hasebiyle mesajlarımızı iletme gayreti içerisindeyiz. İnsanların psikolojisi iyi değil belki de 3 ay içerisinde iktidarın kredisini bu kadar hızlı tüketeceği kimsenin aklına gelmezdi. Şehrimizin birçok bölgesinde hemşehrilerimizle bir araya geldik ve seçimler öncesinden çok daha iktidara tepki olduğunu gördüm. Ekonomik sıkıntılar her geçen gün artıyor. Orta vadeli program ülkenin gidişatını müspet bir yere getirme sinyali vermedi. Dolar, Euro, altının daha da artacağını, enflasyonun daha da kötü bir hal alacağı işaretleri verildi. Gidişat kötü. Yerel seçimler merkeze bir uyarıdır ve ben eminim ki seçmenlerimiz mart 2024 seçimlerinde iktidara sarı kart gösterecektir” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.