DOLAR 32,4481 -0.13%
EURO 34,7556 -0.67%
ALTIN 2.440,040,17
BITCOIN 2076489-1,07%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
VATANDAŞA GÖRE DEĞİL ŞAHSA GÖRE HİZMET EDİLİYOR

VATANDAŞA GÖRE DEĞİL ŞAHSA GÖRE HİZMET EDİLİYOR

ABONE OL
Ocak 4, 2023 09:42
VATANDAŞA GÖRE DEĞİL ŞAHSA GÖRE HİZMET EDİLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuna caddesi üzerine bir süre önce yeni bir AVM yapılmıştı. Tuna caddesi üzerinde bulunan parkın bir bölümü üzerinde çalışan Büyükşehir Belediyesine ait iş makinalarını gören Kazım Yücel konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada vatandaşa göre değil şahsa göre hizmet ediliyor hangi belediye meclis kararıyla yaptınız diyerek tepkisini dile getirdi.

İyi Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, “İyi Parti olarak bizler yıllardır Kayseri merkezlerinde yapılan AVM lere itirazlarda bulunmuştuk. Kayseri Merkezinde bulunan İpek Saray, Kayseri Park, Kayseri Form ve diğer AVM şehir merkezindeki trafiği artırıyor demiştik. Bu söylediklerimiz kamuoyunda karşılık bulsa da Vakıflar Bölge Müdürlüğünde karşılık bulmadı ve Tuna AVM ihalesi yapıldı ve bu gün Tuna Caddesi üzerinde bu AVM hayata geçti ve aynen bahsettiğimiz gibi trafik yoğunluğu da artmaya başladı daha da artacaktır. Fakat vatandaşa göre değil şahsa göre hizmet ediliyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.