DOLAR 32,3980 -0.14%
EURO 34,8192 0.17%
ALTIN 2.434,36-0,17
BITCOIN 2034181-1,61%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Valilik binasında biber gazı patladı!

Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valiliğinde güvenlik noktasında biber gazı patladı. Gazdan etkilenen idari personel tahliye eildi ve Vali Cevdet Atay'ın makamında olmadığı Vali Yardımcılarının ise kendi imkanları ile binadan çıktığı belirtildi. Düzce Valiliğinde güvenlik noktasında biber gazı patladı. Biber gazından etkilenen bazı idari personel itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

BİBER GAZI PATLADI

Valilik protokol girişindeki güvenlik noktasında, bir polis memurunun biber gazı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ 

Gazın makam katındaki odalara yayılması ile birlikte bazı idari personel gazdan etkilendi. Patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi.

AMBULANSTA MÜDAHALE EDİLDİ

Düzce Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, merdivenli araç yardımıyla, gazdan etkilenen idari personeli camdan tahliye etti. Sağlık ekipleri tarafından gazdan etkilenenlere ambulansta müdahale edildi. Öte yandan, Vali Cevdet Atay'ın makamında olmadığı, vali yardımcılarının ise kendi imkanlarıyla binadan çıktığı öğrenildi.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.