DOLAR 32,4199 0.12%
EURO 34,5724 -0.06%
ALTIN 2.385,080,22
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Gökmen Çiçek : Yahyalı’da rafting alanı açılıyor

Vali Gökmen Çiçek : Yahyalı’da rafting alanı açılıyor

ABONE OL
Nisan 18, 2024 09:08
Vali Gökmen Çiçek : Yahyalı’da rafting alanı açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yahyalı ve Tomarza içerisinde bulunan Zamantı Vadisi’nde kano/rafting şampiyonalarının düzenleneceğini söyleyen Vali Gökmen Çiçek, “Önümüzdeki hafta perşembe günü Zamantı Vadisi’nde bir rafting alanının açılışını gerçekleştireceğiz. Tomarza’da dünya kano şampiyonasının düzenlenebileceği seviyede büyük bir çalışmamız var. Yapım izinlerinin alınmasında sürecin sonuna yaklaşıyoruz. Yamula Barajı’nda da kano ve flyboard sporları için çalışmalarımız var, üniversitelerimizin de bu konuda kürek takımlarının kurmasını rica ediyoruz” dedi.
15-22 Nisan tarihleri arasındaki 48’inci Turizm Haftası kapsamında; ERÜ Turizm Fakültesi’nde ‘Kayseri’nin Turizm Değerleri’ Konferansı düzenlendi. Konferansa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, ERÜ Turizm Fakültesi Dekanı Kenan Güllü, KAYOTED Başkanı Murat Erdal, sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Su sporları hususunda bu yıl içerisinde birçok çalışmalar gerçekleştirileceğini, Yahyalı ve Tomarza içerisindeki Zamantı Vadisi’nde kano/rafting şampiyonalarının düzenleneceğini söyleyen Vali Gökmen Çiçek, “Zamantı’da Türkiye Rafting Şampiyonası’nı başlatarak turizmin yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. Önümüzdeki hafta perşembe günü Zamantı Vadisi’nde bir rafting alanının açılışını gerçekleştireceğiz. Tomarza’da dünya kano şampiyonasının düzenlenebileceği seviyede büyük bir çalışmamız var. Yapım izinlerinin alınmasında sürecin sonuna yaklaşıyoruz. Yamula Barajı’nda da kano ve flyboard sporları için çalışmalarımız var, üniversitelerimizin de bu konuda kürek takımlarının kurmasını rica ediyoruz. Yamula Barajı’ndaki faaliyetlerimize de üniversitelerimiz arası kürek takımlarının şampiyonalarıyla başlamak istiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.