DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055164-1,16%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Çiçek, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Vali Çiçek, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

ABONE OL
Eylül 16, 2023 16:37
Vali Çiçek, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nın düzenlediği çocuk şenliğinde; şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, çocukları gördükçe geleceğe dair umudun ve güvenin arttığını belirtirken, “Onlar bu vatanın gerçek sahipleridir, başımızın tacıdır, kahramanlarımızın çocuklarıdır. Onları gördükçe geleceğe ve ülkemize dair güvenimiz çok artıyor, çünkü şehit ve gazi çocuklarımız bu memlekette olduğu sürece bu memleket ilelebet bağımsız ve hür olarak kalacaktır. Çünkü bu memleket için bir fedakârlık yapılmışsa onların aileleri yaptı” şeklinde konuştu.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, şehit ve gazi aileleriyle birlikte çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe ayrıca Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve protokolü de katılım sağladı. Şenlikte şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Vali Çiçek, çocuklarla oyunlar oynadı, ailelerle sohbet etti. Şenlikte çocukların eğlenebileceği çeşitli parkurlar ve oyunlar düzenledi.
Şehit ve gazi çocuklarının bu ülkenin gerçek sahipleri olduğunu belirten ve çocukları gördükçe geleceğe dair güvenin arttığını söyleyen Vali Gökmen Çiçek, “Öncelikle şehit ve gazi çocuklarıyla birlikte olmaktan inanılmaz mutluyuz. Onlar bu vatanın gerçek sahipleridir, başımızın tacıdır, kahramanlarımızın çocuklarıdır. Şehit ve Gazi Aileleri Vakfımızın düzenlediği bu etkinlikte bulunmaktan çok mutluyum. Yönetime de teşekkür ediyorum, iyi ki böyle bir etkinlik yaptılar. Ailelerle, çocuklarımızla bizi bir araya getirdiler, oyunlar oynadık, birlikte yarışlar yaptık. Onlar bizlerden güç alması gerekirken biz onları görünce güç alıyoruz. Onları gördükçe geleceğe ve ülkemize dair güvenimiz çok artıyor, çünkü şehit ve gazi çocuklarımız bu memlekette olduğu sürece bu memleket ilelebet bağımsız ve hür olarak kalacaktır. Çünkü bu memleket için bir fedakârlık yapılmışsa onların aileleri yaptı. Aynı zamanda bu yıl şehit ve gazi çocuklarımızla büyük bir tiyatro oyunu gerçekleştirilmişti. Çok profesyonellerdi, kültür müdürümüze bu konuda teşekkür ediyoruz. Bu tiyatro oyunun tekrarı yapılacak, bu sefer çok daha coşkulu bir şekilde katılım sağlayacağız. Şehit ve gazi çocuklarımız daha çok etkinlikler, organizasyonlar yapacağız, turnelere çıkacağız” şeklinde konuştu.
Şenliğin, çocukların okul öncesi motivasyonu için düzenlendiğini söyleyen Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Sami Doğan, “Şehit çocuklarımız ve gazi çocuklarımıza okul öncesi motivasyon olması açısından bir şenlik programı hazırladık. Valimiz ilk günden beri hep yanımızda oldu, desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Talas Belediye Başkanımız da sağ olsun bizi burada misafir etti. Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Bey de sağ olsun çocuklarımızın eğlenebileceği güzel etkinlikler hazırladı. Kayserimizdeki şehit ve gazi çocuklarımızın neredeyse tamamı burada, çok mutluyuz şu anda. Güzel bir organizasyon oluyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.