DOLAR 32,3985 -0.13%
EURO 34,7920 0.13%
ALTIN 2.431,43-0,28
BITCOIN 2029853-1,80%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Uyuşturucu madde operasyonunda 2 gözaltı

Uyuşturucu madde operasyonunda 2 gözaltı

ABONE OL
Eylül 8, 2023 16:40
Uyuşturucu madde operasyonunda 2 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de narkotik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda K.B.’nin ‘Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan, H.A.’nın ise projeli dosya kapsamında firar olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Kocasinan’ın Fevzi Çakmak Mahallesi’nde K.B. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine ekipler harekete geçti. Düzenlenen operasyonda 5 paket halinde 2 gram metamfetamin maddesi, 6 paket halinde 8 gram bonzai, 1 adet alüminyum folyo rulosu ve 100 lira haksız kazanç banknot para ele geçirilirken Z.A., A. Y., C.T. ve H. A. isimli şahıslara ‘Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak‘ suçundan işlem yapıldı.

Ayrıca K.B. isimli şahsa ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan işlem yapılırken K.B. isimli şahsın ‘Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan aranması olduğu ortaya çıktı. H.A.İ isimli şahsın ise projeli dosya kapsamında firar olduğu anlaşıldı. Şüpheli K.B. ve H.A. adli tabipliklerindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.