DOLAR 32,3884 -0.17%
EURO 34,7906 0.12%
ALTIN 2.439,710,06
BITCOIN 2024103-2,15%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Uyuşturucu almaları için para verdiği arkadaşlarına dava açtı

Uyuşturucu almaları için para verdiği arkadaşlarına dava açtı

ABONE OL
Eylül 8, 2023 14:29
Uyuşturucu almaları için para verdiği arkadaşlarına dava açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de yaşayan G.Ç., uyuşturucu almaları için 35 bin lira verdiği arkadaşları M.K. ve İ.Ç.’nin gasp ettikleri gerekçesiyle dava açtı.
Melikgazi İlçesi’nde meydana gelen olayda G.Ç. arkadaşı Ü.Ç. ile bulunduğu sırada kız arkadaşı F.K.’nin talebi ile uyuşturucu bulmak için görüşmeler yapmaya başladı. Ü.Ç.’nin tepki gösterip yanından ayrılmasının ardından kız arkadaşını da yanına alarak arkadaşları M.K. ve İ.Ç.’nin yanına giden G.Ç. fazla miktarda uyuşturucu almak istediklerini belirtti. G.Ç., kız arkadaşı F.K. ile arkadaşları M.K. ve İ.Ç.’yi otomobiline alarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde müstakil evlerinin bulunduğu alana gitti. M.K. ve İ.Ç. G.K.’den 35 bin lira alarak uyuşturucu temini için bir eve girdi. Maddenin kendisine akşam üzeri teslim edileceğini öğrenen G.Ç. ile arkadaşları M.K. ve İ.Ç. arasında kavga çıktı. G.Ç.’yi tartaklayan M.K. ve İ.Ç. araçta bulunan F.K.’yı da indirerek oradan uzaklaştı. Olaydan iki gün sonra darp rapor alan G.Ç. 35 bin lira nakit parası ve aracını gasp ettikleri gerekçesiyle M.K. ile İ.Ç’den şikayetçi oldu. G.Ç. olaydan bir kaç gün sonra aracını ve iki hafta sonra da parasını aldı.
Olayla ilgili açılan davanın ilk duruşması görüldü. 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sadece müşteki G.Ç. katıldı. Mahkeme heyeti sanıkların ve tanıkların dinlenmesi, eksikliklerin de giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.