DOLAR 32,4821 -0.19%
EURO 34,9523 0.31%
ALTIN 2.435,630,53
BITCOIN 20967140,50%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Üniversitede silahlı saldırı!

Üniversitede silahlı saldırı!

ABD'nin Teksas eyaletinde bir üniversitede silahlı saldırı düzenlendi. Üniversiteye düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:56
Üniversitede silahlı saldırı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD'nin Teksas eyaletinde yeni bir silahlı saldırı düzenlendi. Greenville kentindeki Texas A&M Üniversitesindeki mezunlar partisinde düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu kaydedildi.

Yetkili makamlar, henüz olayı doğrulamazken bazı sosyal medya platformlarında bir parti salonunda etrafta silahla yaralanmış kişilerin olduğu görüntüler yayımlandı.

Yerel yayın yapan WFAA-TV kanalının muhabiri Jason Whitely, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Texsas A&M Üniversitesi kampüsünde düzenlenen saldırıda en az iki kişinin hayatını kaybettiğini, 10'dan fazla yaralı olduğunu aktardı.

Saldırıda otomatik silah kullanıldığının sanıldığını ifade eden Whitely, saldırının motivasyonunun ne olduğunun bilinmediği kaydetti.

Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Saldırganın kimliği ve yakalanıp yakalanmadığı henüz bilinmiyor.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.