DOLAR 32,4699 0.14%
EURO 34,8170 0.11%
ALTIN 2.385,200,23
BITCOIN 1944927-5,06%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Umreden dönen 438 kişinin corona virüsü testi sonuçları belli oldu

Umreden dönen 438 kişinin corona virüsü testi sonuçları belli oldu

Geçen hafta umreden gelen ve karantinaya alınan 438 kişinin koronavirüs testi sonuçları belli oldu...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:48
Umreden dönen 438 kişinin corona virüsü testi sonuçları belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgınından korunmak için Türkiye’nin aldığı sıkı önlemler ve bilgilendirme açıklamaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar devam ederken Rize Valiliğinden de önemli bir açıklama geldi. Valilik geçen hafta kutsal topraklardan dönen 438 vatandaşın test sonuçlarının negatif çıktığını bildirdi.

Evlerinde sürekli kontrol altında tutuldular

Corona virüsü kapsamında umreden dönen vatandaşlar hakkında açıklama yapan Rize Valiliği “Tüm illerimizde olduğu gibi geçen hafta itibariyle umre ziyaretinden dönen bütün vatandaşlarımız hava limanlarında gerekli tıbbi kontrol yapılarak Rize’ye intikallerine izin verilmiştir. Bahsi geçen kişiler İl Sağlık Müdürlüğümüzce evlerinde sürekli kontrol altında tutulmuştur” açıklamasında bulundu.

Testlerin tamamı negatif çıktı

Valilik umre ziyaretinden Rize’ye dönen ve evlerinde karantinada kalan vatandaşlar hakkında, “Umreden dönen kişilerden belirli aralıklarla numuneler alınmış ve yapılan testlerin tamamı ‘negatif’ çıkmıştır. Umrecilere karantina kararı alındıktan sonra her yerde yapılan uygulamalar ilimizde de yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

 

kamupersonli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.