DOLAR 32,3866 0.07%
EURO 34,8163 -0.01%
ALTIN 2.402,500,25
BITCOIN 19275673,77%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ülkemizde bir normalleşme adımı daha atılıyor!

Ülkemizde bir normalleşme adımı daha atılıyor!

Gelen bir son dakika bilgisine göre yarın Türkiye'de yeni bir normalleşme adımı daha atılacak. Konuyla ilgili açıklama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan geldi. Erbaş, yapmış olduğu açıklamasında yarın sabahtan itibaren tüm vakit namazlarının gerekli kurallara uyarak camilerde kılınmaya başlayacağını duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:50
Ülkemizde bir normalleşme adımı daha atılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, yarından sabahtan itibaren tüm vakit namazlarının sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak tüm camilerde kılınabileceğini açıkladı.

MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALI

Yarın sabahtan itibaren camilerde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak vakit namazları kılınabilecek. Bununla beraber artık cemaatle namaz kılınacak. Açıklamayı Erbaş, sosyal medya hesabından açıkladı.

Nuruosmaniye Camii , namaz saatine yakın - Nuruosmaniye Camii ...

YARIN SABAHTAN İTİBAREN

Başkan Erbaş'ın konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Camilerimizi cuma ve öğle-ikindi vakitlerinde cemaatle namaza açmıştık. Yarın sabahtan itibaren maske ve mesafeye dikkat ederek sabah, akşam ve yatsı vakitlerinde de cemaatle namaza açıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin”

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.