DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0892 -0.13%
ALTIN 2.297,890,91
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
UKOME ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

UKOME ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), aylık üst kurul toplantısı 23 Ekim Çarşamba günü gerçekleşti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:52
UKOME ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), aylık üst kurul toplantısı 23 Ekim Çarşamba günü gerçekleşti.

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 23 ana gündem ve 22 ek gündem olmak üzere 45 madde görüşüldü. Söz konusu ekim ayı gündem maddelerinde 41 madde “Kabul”, 3 madde “Alt komisyon” ve 1 madde de “Ret” yönünde karara bağlandı.

Toplantıda öne çıkan maddeler şunlar oldu;

  • Defne İlçesi Gündüz Caddesi’nde Armutlu Kavşağı’ndan Uğur Mumcu Katlı Kavşağına kadar olan güzergahta ve istikamette yolun sağ tarafına, Armutlu Kavşağı’ndan Yalçın Sokak kesişimine kadar olan güzergahta ve istikamette yolun sol tarafına, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla park yasağı getirildi.
  • Erzin ilçesinde faaliyet gösteren S.S. 211 no.lu Gökdere Mot. Taş. Kooperatifi’nin gidiş-dönüş olarak Gökdere Mahallesi’nden hareketle Osmaniye Erzin yolu-Yoncadüzü Mahallesi -İsalı Mahallesi Mezarlığı, Erzin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giriş U dönüşüyle Kurtuluş Caddesi ve Hasan Güven Caddesi son durak şeklinde revize edildi.
  • Yayladağı İlçesinde faaliyet gösteren Huzur Taksi Durağı üyelerinin Kabin ve Parklanma yeri talebi ile ilgili gerekli çalışmalar yapılmış olup yapılan çalışmalar sonucunda 172 Ada 3 no.lu parseli kabin yeri olarak kullanmak üzere 11 araçlık parklanma/bekleme yeri konumlandırıldı.
  • Yayladağı ilçesinde faaliyette bulunan Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının direksiyon eğitimi ve sınavında kullanılacak güzergah; “Yayladağı ilçesi Tutlubahçe Mahallesi Heykeltıraş Mehmet Aksoy Caddesi No:6 adresinde bulunan Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinden başlayarak Tekel Kavşağı’ndan sağa dönüş yapılarak gümrük kapısı yönünde ilerlenmesi, gümrük kapısına 300 metre kala kavşaktan U dönüşü yapılarak aksi istikamette çevre yoluna çıkılması, sağa dönüş alınarak çevre yolu üzerinden Avcılar Mesire Alanı istikametinde devam edilmesi, mesire alanı önündeki Avcılar Kavşağı’ndan U dönüşü alınarak aksi istikamette devam edilerek başlangıç noktası olan Yayladağı Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde sonlandırılması” şeklinde belirlendi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.