DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Twitter Rusya ve Ukrayna’da reklamları durdurdu

Twitter Rusya ve Ukrayna’da reklamları durdurdu

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter, Rusya ve Ukrayna reklamları geçici süreliğine durdurduğunu açıkladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:35
Twitter Rusya ve Ukrayna’da reklamları durdurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBC tarafından aktarılan habere göre, Twitter, Rusya ve Ukrayna'da reklamları geçici olarak durdururken, Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu Facebok'a erişim kısıtlaması getirdi.

 Twitter tarafından yapılan açıklamada, “”Kritik kamu güvenliği bilgilerinin öne çıkarıldığından ve reklamların bu bilgilerden olumsuz etkilenmediğinden emin olmak için Ukrayna ve Rusya'daki reklamları geçici olarak duraklatıyoruz.” ifadelerine yer verildi. 

Sosyal medya platformu Facebook'a kısmi erişim kısıtlmasını getirdiğini duyuran Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu'da “Rusya Başsavcılığı da Facebook'a erişime kısmi kısıtlama getirilmesine karar vermiştir” açıklamasını yaptı. 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.