DOLAR 32,3829 -0.13%
EURO 34,6594 -0.43%
ALTIN 2.389,19-1,87
BITCOIN 1983913-2,64%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Türkiye geneli sokağa çıkma yasağı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında vaka sayılarındaki artış nedeniyle vatandaşları uyardı ve sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği hakkındaki soruya net bir şekilde yanıt verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CNN TÜRK'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Bakan Koca burada yaptığı açıklamalarında corona virüsü salgını kapsamında artan vaka sayılarından dolayı vatandaşları uyardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca burada yaptığı açıklamalarında sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği hakkındaki soruya da net bir şekilde yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında Türkiye için sokağa çıkma yasağı düşünmediklerini belirterek bu artışın olmaması için vatandaşların özellikle maske noktasında hassasiyet göstermesi gerektiğini maskenin bütün üst solunum yolu viral enfeksiyonu önleyen özellikleri olduğunu vurguladı.

 

Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne kadar hassasiyet gösterilirse o kadar başarılı olunacağını vurguladı.

 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLAMASI

Sokağa çıkma yasağı hakkındaki soruya net bir şekilde yanıt vererek “Türkiye için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması düşünmüyoruz.” ifadelerini kullanan Bakan Koca açıklamalarına şöyle devam etti:

“Türkiye için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması düşünmüyoruz. Bu artışın olmaması için vatandaşların özellikle maske noktasında hassasiyet göstermesi lazım. Maskenin bütün üst solunum yolu viral enfeksiyonu önleyen özellikleri var. Ne kadar hassasiyet gösterirsek o kadar başarılı olacağımızı düşünüyoruz.”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.