DOLAR 32,3786 -0.2%
EURO 34,8203 0.16%
ALTIN 2.438,490,01
BITCOIN 2033068-1,76%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Türkiye’de koronavirüs hangi şehirde?

Türkiye’de koronavirüs hangi şehirde?

Türkiye'de koroanavirüs tespit edildiği günden itibaren en fazla merak edilen soruların başında Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde? olduğu sorusu yer alıyor. Herkes merakla Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde? Hangi ilde koronavirüs tespit edildi? Koronavirüsü hangi hastanede ortaya çıktı? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gazetecilerin ısrarlı bir şekilde Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde? sorusuna, "Çok faydalı bir bilgi olmadığı kanaatindeyiz" diyerek cevap verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:44
Türkiye’de koronavirüs hangi şehirde?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüsün dünya genelinde yayılmasının ardından Türkiye'de ortaya çıkması vatandaşları tedirgin etse de Sağlık Bakanlığı anbean yaptığı bilgilendirmelerden dolayı büyük panik yaşanmasına neden olmadı. 

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS HANGİ ŞEHİRDE?

Türkiye'de koronavirüsün ortaya çıktığı ilk günden itibaren herkesin en fazla merak ettiği soru, “Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde?”

KORONAVİRÜSÜ HANGİ İLDE ORTAYA ÇIKTI?

Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde? olduğu merak edilirken ayrıca Hangi ilde koronavirüs tespit edildi? Koronavirüsü hangi hastanede ortaya çıktı? sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. 

SAĞLIK BAKANI KOCA CEVAPLADI

Gazetecilerin ısrarlı bir şekilde Türkiye'de koronavirüs hangi şehirde? sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yanıtladı.

ÇOK FAYDALI BİR BİLGİ OLMADIĞI KANAATİNDEYİZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Bulundukları şehri açıklayabiliriz. Her gün bu şehirde görüldü, başka şehirde olduğu gibi bir yaklaşımın doğru olmadığı karnaatindeyiz.Yarın açıklayabiliriz. Bunun da sizin için çok faydalı bir bilgi olmadığı kanaatindeyiz. Bu 3-4 hafta çok önemli. Vatandaşlar kalabalığa çıkmasın. 60 yaşından büyük vatandaşların dışarı çıkmamaları gerekmektedir.  Dışarı çıkılınca da maske kullanılması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.