DOLAR 32,4516 0.22%
EURO 34,6544 0.17%
ALTIN 2.384,960,21
BITCOIN 1859393-7,28%
Kayseri
17°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Türkiye’de corona virüsü vakalarında kötü haber

Türkiye’de corona virüsü vakalarında kötü haber

İstanbul’un farklı yerlerinde görevinin başında olan 24 aile hekimi ve hemşirenin korona testi pozitif çıktı ve bunun üzerinde hemen tedavi altına alındılar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:54
Türkiye’de corona virüsü vakalarında kötü haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyayı etkileyen ve bir anda salgın haline gelen koronavirüs hakkında Türkiye ve dünyayı ilgilendiren haberler hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Her ülkenin ilgili yetkilisi konu hakkında bilgi vermeye devam ederken, Türkiye’de de her gün yeni bir vaka ortaya çıkıyor. Açıklanan son duruma göre, hala görevini yapan ve Kovid-19 pandemisine karşı direnen sağlık çalışanlarında koronavirüs tespit edildi. 
 
İstanbul’un farklı yerleşim yerlerinde görev yapan ve sayıları toplamda 24 olan aile hekimi ve hemşirede koronavirüs olduğu İstanbul Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kutbettin Demir tarafından açıklandı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TULUM VE GÖZLÜK TAKVİYESİNE İHTİYAÇLARI VAR

Dr. Kutbettin Demir, “Hastanelerde muayene sırasındaki yaşlılarla fiziksel temas kuran sağlık çalışanları oldu” dedi ve aile hekimlerinin tulum ve gözlük takviyesine ihtiyaç duyduklarını da ekledi.

KORKULACAK BİR DURUM YOK

Kutbettin Demir, “Bazı sağlık çalışanlarımız yatarak tedavi sürecini sürdürürken, diğer arkadaşlarımız bu süreci evlerinde atlatmaya çalışıyor. Meslektaşlarımızın durumu hakkında korkulacak bir şey yok” diyerek sağlık çalışanlarının tedavi sürecinin iyiye gittiğini belirtti. 

corona ile ilgili görsel sonucu

ACİL DEĞİLSE MUAYENE OLMAYA GELMEYİNİZ

Hiç kimsenin bazı acil durumlar ve gereksinimler haricinde evlerinden ayrılmaması gerektiğinin altını çizen Dr.Demir, ”Hala avucunun kaşındığını ya da gözünün seyirdiğini söyleyerek muayene olmayı bekleyenler bulunmaktadır. Hâlbuki hastaneler ve genel olarak sağlık merkezleri en tehlikeli yerler. Vatandaşlarımıza ‘Eğer durumunuz acil değilse ve kendinizi riske atmak istemiyorsanız lütfen muayene olmaya gelmeyiniz’ diyoruz dedi. 
 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.