DOLAR 32,3813 -0.13%
EURO 34,6824 -0.36%
ALTIN 2.412,03-0,93
BITCOIN 20472891,40%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Türkiye’de corona virüsü nedeniyle okullar tatil edilecek mi? MEB Bakanı Selçuk’tan resmi açıklama geldi
  • Haber Yeni Gündem
  • Gündem
  • Türkiye’de corona virüsü nedeniyle okullar tatil edilecek mi? MEB Bakanı Selçuk’tan resmi açıklama geldi

Türkiye’de corona virüsü nedeniyle okullar tatil edilecek mi? MEB Bakanı Selçuk’tan resmi açıklama geldi

Dünya genelinde birçok ülkede tüm okullar koronavirüsten dolayı tatil edilirken Türkiye'de de okulların corona virüsü nedeniyle tatil edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:38
Türkiye’de corona virüsü nedeniyle okullar tatil edilecek mi? MEB Bakanı Selçuk’tan resmi açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya genelinde birçok ülkede tüm okullar koronavirüsten dolayı tatil edilirken Türkiye'de de okulların corona virüsü nedeniyle tatil edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu. Türkiye'de koronavirüsü nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan resmi açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan resmi açıklamanın ardından Türkiye'de okullar tatil edilecek mi? sorusu da cevap bulmuş oldu.

Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan koronavirüsten dolayı birçok ülkede okulların tatil edilmesi kararı alındı.

OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Türkiye'nin sınır komşusu Yunanistan'da da tüm okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler ve velileri merakla Türkiye'de de koronavirüsünden dolayı okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı.

TÜRKİYE'DE OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Türkiye'de koronavirüsü nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan resmi açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan resmi açıklamanın ardından Türkiye'de okullar tatil edilecek mi? sorusu da cevap bulmuş oldu.

BAKAN SELÇUK OKULLARIN TATİL EDİLİP EDİLMEYECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Okulların tatil takvimiyle ilgili resmî kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

kmaupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.