DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20789321,15%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
TURİZM ROTASI BU KEZ “HÜRMETÇİ” OLDU

TURİZM ROTASI BU KEZ “HÜRMETÇİ” OLDU

ABONE OL
Ekim 10, 2022 09:16
TURİZM ROTASI BU KEZ “HÜRMETÇİ” OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte doğa tutkunlarının yerli, yabancı turistlerin uğrak yeri olan ve yılkı atlarına ev sahipliği yapan Hürmetçi Sazlığı’nda at bindi. Büyükkılıç ve Çiçek, mandaları ve yılkı atlarını da doğal yaşam alanlarında hayranlıkla izledi.

Kentin tarihi ve turistik değerlerine sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek, Erciyes Dağı’nın eteğinde, 500’ün üzerinde yılkı atına ev sahipliği yapan turizmin merkezi Hürmetçi Sazlığı’nı gezip, incelemelerde bulundu.

Gezide, Başkan Büyükkılıç’a, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Vali Çiçek’e de eşi Sümeyra Çiçek eşlik ederken, geziye Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da katıldı.

Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın daveti üzerine buradaki bir at çiftliğini de gezen Büyükkılıç, bölge sakinleri ve ata binen vatandaşlarla sohbet etti.

Süt ürünleri tesisini de gezen, tesiste üretilen yoğurt ve peynirleri inceleyen Büyükkılıç ve Çiçek, daha sonra at binerek, bir süre gezinti yaptılar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.