DOLAR 32,3702 -0.37%
EURO 34,8560 0%
ALTIN 2.395,30-1,11
BITCOIN 19169253,19%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Tüm cinayeti itiraf etti!

Tüm cinayeti itiraf etti!

Tüm Türkiye, eski sevgilisi tarafından vahşi bir şekilde katledilen Pınar Gültekin'i konuşuyor. Eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, emniyetteki sorgusunda, kendisine sorulan bir soru karşısında köşeye sıkışınca tüm cinayeti itiraf etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:54
Tüm cinayeti itiraf etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla'da korkunç bir cinayet yaşandı. Katil Cemal Metin Avcı, Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldürdü. Emniyette sorguya alınan Avcı, polislerin sormuş olduğu “İki pet şişe benzini neden aldın?” sorusu karşısında daha fazla ileriye gidemeyeceğini anlayınca cinayeti tüm ayrıntılarıyla itiraf etti.

LİSTE ÇIKARTILDI

Kaybolan Pınar Gültekin için geniş çaplı bir arama çalışması başlatılmıştı. Muğla'nın Ula ilçesi ve çevresinde aranan Gültekin'i tanıyanların bir listesi çıkartıldı ve jandarma iğneyle kuyu kazarcasına ince bir çalışma başlattı. Şüphelileri belirleyen ekipler güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek, katile adım adım yaklaştı.

TUTARSIZ KONUŞTU

Sorguya alınan isimlerden biri de katil Cemal Metin Avcı'ydı. Gözaltına alınan Avcı, polise vermiş olduğu ifadesinde tutarsız söylemler tespit edildi. Ekipler elde edilen delillerle katili köşeye sıkıştırdı ve cinayeti itiraf ettirdi.

HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARTAN O SORU

Ekipler, adım adım cinayetin izini sürerken, br benzin istasyonundan Avcı'nın 2 pet şişe benzin aldığını tespit etti. Sorgu sırasında sorulan “İki pet şişe benzini neden aldın?” sorusu karşısında şaşıran zanlı daha fazla ileriye gidemeyeceğini anlayınca cinayetin detaylarını anlattı.

VARİLİN YERİNİ GÖSTERDİ

Sorgu sırasında, bir süre önce ayrıldığı Gültekin ile barışmak istediğini, ancak Gültekin'in bunu kabul etmediğini belirtti. Olayın bağ evinde gerçekleştiğini ifade eden katil, genç kızı öldürdükten sonra bir varil içine koyarak, ekiplere varilin yerini gösterdi.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.