DOLAR 32,3970 0.08%
EURO 34,7980 -0.05%
ALTIN 2.397,750,06
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TOMARZALILAR İLE İFTARDA BULUŞTU

TOMARZALILAR İLE İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Tomarza İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Tomarza Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, AK Parti Tomarza İlçe Başkanı Erhan Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Tomarza Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile ilçe sakinleri katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:23
TOMARZALILAR İLE İFTARDA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tek tek masaları dolaşıp ilçe sakinlerinin Ramazan ayını tebrik eden Büyükkılıç, birliğin, beraberliğin olduğu keyifli bir ortamda olduklarını belirterek, “16 ilçe belediye başkanımı bağrıma basıyor, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden el ele, gönül gönüle cumhur ittifakının bereketini yaşıyoruz” dedi.

Tomarza’ya hizmetlerin süreceğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Tomarza bizim yüz akımızdır. Allah’a şükürler olsun kaynaklarımız da imkânlarımız da var. 30 büyükşehir belediyesi içerisinde yatırıma en çok pay ayıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, 23 aydır kredi almadan kendi kaynaklarıyla ve Ankara’dan gelen imkânları en verimli şekilde kullanarak hizmet eden belediyeyiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.