DOLAR 32,2571 -0.08%
EURO 34,7914 -0.12%
ALTIN 2.426,970,10
BITCOIN 1994494-1,63%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Tokgöz, “rahat yüzü görmek sanırım bize haram”

KAYSERİ(BGC)-Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Gençlerbirliği ile 2-2 berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzde maçlar var ama rahat yüzü görmek sanırım bize haram” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 2-2 berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ligin bitimine 6 maçın kaldığını hatırlatan Tokgöz, “Önümüzde maçlar var ama rahat yüzü görmek sanırım bize haram. 3 puanı alıp bir nefes almamız gerekiyordu. Onu da maalesef yapamadık. Başkan Berna Gözbaşı, en son Antalyaspor maçı öncesi ‘Bu maçı kazanın maaşlarınızı ve primlerinizi pazartesi alın’ dedi. Antalyaspor’a yenilmemize rağmen sırf söz verdiği için pazartesi günü paraları yatırdı. Herkesin elinden geleni yaptığına inanıyorum. Öyle olmasını umut ediyorum. Kaybedilmiş bir şey yok ama bu eziyet son maça kadar gidecek gibi” diye konuştu. Zorlu bir süreçten geçtiklerini kaydeden Tokgöz, “İnanın biz de yorulduk. Bu kadar fedakarlıklara rağmen bunun karşılığında puanların alınamaması taraftarımızı olduğu gibi bizi de üzdü ve yıprattı. Yine de son maça kadar mücadelemiz devam edecek. İnşallah son maçtan önce de bu ligde kalışımız garantilenecek ama bu eziyeti hep birlikte çekeceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.