DOLAR 32,3798 -0.21%
EURO 34,8215 0.17%
ALTIN 2.442,100,15
BITCOIN 2041765-1,30%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyon hakkında açıklama yapıldı. Son dakika MSB tarafından yapılan açıklamada sızma girişiminde bulunan alçak teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:51
Teröristler Etkisiz Hale Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye'de masum insanların güvenliğini sağlamaya çalışan kahraman komandolarımız tarafından alçak teröristlere ağır bir darbe vuruldu.

KAHRAMAN KOMANDOLARIMIZ KORKU SALIYOR!

 

Alçak teröristlere kahraman komandolarımız tarafından gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirildiği açıklandı.

TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Millî Savunma Bakanlığı, “Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun sürdürülmesi için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.