DOLAR 32,3619 -0.24%
EURO 34,7178 -0.09%
ALTIN 2.434,74-0,15
BITCOIN 2018629-2,52%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TEMİZLİK PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından her yıl en başarılı mesleklere verilen teşekkür belgelerinin bu yıl ki sahibi Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Yılının En Başarılısı Adıyaman Belediyesi Temizlik Personeli Oldu MUHTARLARDAN, TEMİZLİK PERSONELİNE TEŞEKKÜR Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından her yıl en başarılı mesleklere verilen teşekkür belgelerinin bu yıl ki sahibi Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri oldu. Adıyaman’da başarılı meslek gruplarını teşvik etmek amacıyla her yılsonunda yılın en başarılı meslek gruplarını belirleyip teşekkür belgesi ile ödüllendiren Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından bu yılın en başarılı meslek grubu Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olarak belirlendi. Daha önce polis teşkilatına ve sağlık çalışanlarına verilen belgenin bu yıl ki sahibinin gece gündüz demeden şehrin dört bir yanında gayretle çalışan temizlik personelleri olduğunu söyleyen Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, gayretlerinden ötürü Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a, Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım’a ve tüm temizlik personeline teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.