DOLAR 32,3371 -0.17%
EURO 34,7452 -0.23%
ALTIN 2.380,60-0,53
BITCOIN 20732380,92%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TEMA KOZAN DA

Karaca’nın isminin Kozan’da yaşatılması için dilekçe verildi TEMA Kozan sorumlusu Derya Deniz Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan’ı ziyaret ederek geçtiğimiz Ocak ayında vefat eden TEMA Onursal başkanı Hayrettin Karaca’nın isminin Kozan’da bir sokak, cadde veya bir parka verilmesi için dilekçe verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karaca’nın isminin Kozan’da yaşatılması için dilekçe verildi

TEMA Kozan sorumlusu Derya Deniz Kozan Belediye başkanı Kazım Özgan’ı ziyaret ederek geçtiğimiz Ocak ayında vefat eden TEMA Onursal başkanı Hayrettin Karaca’nın isminin Kozan’da bir sokak, cadde veya bir parka verilmesi için dilekçe verdi.

Başkan Özgan ile bir süre sohbet eden Kozan TEMA sorumlusu Derya Deniz Kozan Belediyesine dilekçe verdi.

Deniz’in verdiği dilekçede; “Gezegenimizin sürdürülebilir bir yaşam ihtiyacının her geçen gün daha da arttığı bir dönemde Hayrettin Karaca gibi Birleşmiş Milletler Doğru yaşam ödülü ile onurlandırılmış bir doğa gönüllüsü nün isimin yaşatılmasının, gelecek kuşaklar açısından bir rol modeli işlevi göreceği inancıyla, kendisinin anısını ve adını yaşatmaya uygun olacak şekilde ilçemizin bir sokak,cadde veya parkına Hayrettin Karaca isimin verilmesi konusunda desteğinizi arz ve talep ederim.”denildi.

Başkan Özgan dilekçeyi işleme koydurması için ilgili birime göndererek işlemlerin başlatılması talimatı verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.