DOLAR 32,3954 -0.09%
EURO 34,6740 -0.4%
ALTIN 2.392,21-1,75
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

TDBB Yürütme Kurulu Toplantısı Başkan Altay’ın Başkanlığında Yapıldı

TDBB Yürütme Kurulu Toplantısı Başkan Altay’ın Başkanlığında YapıldıTürk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Eylül ayı Yürütme Kurulu Toplantısı Kocaeli Başiskele İlçe Belediyesi’nin ev sahipliği yapıldı. Birlik Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürecinde belediyelerin yaptığı çalışmalara ve aldığı tedbirler değerlendirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TDBB Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Türk Dünyası Belediyeler Birliği 30 ülkede bin 170 belediyenin üye olduğu bir birlik. Özellikle gönül coğrafyamızdaki belediyelerle kardeşlik ilişkileri kurarak yürütüyoruz. Gönül coğrafyamızdaki belediyelerimize Türkiye’deki belediye tecrübelerini aktarıyoruz, birçok binanın yapımına aracılık ediyoruz. Birlik olarak özellikle belediye tecrübelerinin aktarılmasında yoğun bir çaba içerisindeyiz. Yürütme Kurulu Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.