DOLAR 32,3474 -0.05%
EURO 34,8665 0.16%
ALTIN 2.388,36-0,34
BITCOIN 19941874,08%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

Taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Büyükkılıç, otoyolun Kayseri’ye bağlanması yönündeki talebini iletti. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ANKARA-NİĞDE OTOYOLU AÇILIŞ TÖRENİ'NE KATILDI

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının vatan ve millet aşkıyla gösterdikleri gayretin kendileri için daima rehber niteliğinde olduğunu söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımıza talebimizi aktarma fırsatı verdiği için şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Ankara Niğde Yolu’nun açılışında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu otoyolun Kayserimiz’den geçmesi yönündeki talebmizi arz ettik. Nevşehir Acıgöl ‘den İncesu Garipçe’yi takip ederek, 90 kilometrelik güzergahla Kayserimize bağlantı yolu yapılması hakkında değerlendirmelerde bulunduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımıza talebimizi aktarma fırsatı verdiği için şehrim adına şükranlarımı sunuyorum. Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızda Kayserimize gönülden bağlı . Bugün bir kez daha bunu yürekten hissettiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti” diye konuştu.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.