DOLAR 32,1990 0.1%
EURO 35,1076 0.01%
ALTIN 2.460,94-0,26
BITCOIN 21161111,23%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
TALAS’TA ŞEHİT FURKAN DOĞAN’A ANMA

TALAS’TA ŞEHİT FURKAN DOĞAN’A ANMA

Talas Belediyesi ile Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen programda, Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan şehadetinin dokuzuncu yılında kabri başında anıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:06
TALAS’TA ŞEHİT FURKAN DOĞAN’A ANMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reşadiye Mahallesindeki Şehit Furkan Doğan Mezarlığında Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Furkan Doğan’ı rahmetle andıklarını söyledi. Başkan Yalçın, “Şuanda rızayı ilahi için, onun yolunda olmayı hedefleyen başta Beytülmakdis Derneği üyeleri ve Kudüs’e gönül veren kadın erkek kardeşlerimizle en azından bu sancıyı çekiyoruz. Allah’a hamdolsun ki bu kaygı var içimizde. Sevgili Furkan evladımız; şimdi kabrin başındayız. Allah seninle ilgili şehit hükmünü gerçekleştirdi. Şehadetin mübarek olsun.” dedi.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç ise, iki konuya dikkat çekerek, “Öncelikle Talas Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Erciyes Dağı ve Ali Dağı şahit olsun ki biz Furkan’ı unutmadık. Siyonist İsrail yıkılana kadar, Mescid-i Aksa özgür olana kadar, gelecek nesillerin bunun için mücadele etmesine gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Mavi Marmara gazilerinin de şehit Furkan Doğan ile ilgili anılarını paylaştığı program, dualarla son buldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.