DOLAR 32,2931 -0.59%
EURO 34,8062 -0.22%
ALTIN 2.411,52-0,45
BITCOIN 1849942-4,51%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TALAS, OSB BAĞLANTI YOLU

TALAS, OSB BAĞLANTI YOLU

ABONE OL
Temmuz 4, 2023 14:16
TALAS, OSB BAĞLANTI YOLU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ni Talas bölgesine bağlayacak 12 kilometre uzunluğundaki ana arter yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kentin ulaşım altyapısını daha da geliştirmek ve şehir genelinde ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkarmak için yoğun mesai harcamayı sürdürüyor. Organize Sanayi Bölgesi’ni Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan başlayıp Eskişehir Bağları üzerinden Erciyes Bulvarı’na ve oradan Talas bölgesine bağlayacak ana arterlerden biri olarak projelendirilen toplam 12 kilometre uzunluktaki 15 Temmuz Bulvarı’nın yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Bağları üzerinde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Büyükkılıç’a teknik gezi esnasında Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal ile daire başkanları eşlik etti.

Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Kayseri’mizi daha konforlu, daha yaşanılabilir ve insanların hayatını kolaylaştıracak şekilde çalışmalarımızı gerek Kayseri Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyeler olarak sürdürüyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.