DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20638000,62%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TALAS GENÇLİK MERKEZİ’NDE GENÇLER VE VELİLER İLE BULUŞTU

TALAS GENÇLİK MERKEZİ’NDE GENÇLER VE VELİLER İLE BULUŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençler ve aileleriyle buluştu. Başkan Büyükkılıç, gençlerin donanımlı, eğitimli, özgüven içerisinde eğitim ve öğretim görmeleri için gayret gösterdiklerini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:30
TALAS GENÇLİK MERKEZİ’NDE GENÇLER VE VELİLER İLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Talas Gençlik Merkezi bahçesinde gerçekleşen buluşmaya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Büyükkılıç, burada gençlere ve velilere seslenerek, “Elhamdülillah gerçekten değerlerine bağlı olan bir gençlik yetiştirmek adına her alanda sevgili yavrularımızın donanımlı, eğitimli, özgüven içerisinde olmaları için hocalarımız marifetiyle çaba sürdürülüyor. İnşallah onların sadece Kayseri’mizin değil, ülkemizin ve insanlığın geleceği birer nesil olarak hayatlarına devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.