DOLAR 32,5150 0.22%
EURO 34,9621 0.48%
ALTIN 2.431,72-0,27
BITCOIN 2056319-0,59%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

TABİPLER ODASI’NDAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ANLAMLI HEDİYE

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Büyükkılıç’a Kayseri’nin ilk hekim belediye başkanı olması dolayısıyla hekim önlüğüyle resmedilmiş bir yağlı boya tablosu hediye edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Tabipler Odası Başkanlığı görevini  üstlenen Mehmet İlhan Şahin ve yönetimini makamında kabul etti. Başkan Büyükkılıç, Tabipler Odası’nı yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Ziyarette,  Başkan Büyükkılıç’ın hem kişisel, hem de kurumsal olarak Kayseri Tabipler Odası için çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Şahin, “Uzun zamandır düşünüyordum. Kayseri’nin ilk hekim Belediye Başkanı Memduh Bey diye. Araştırdığımız da gerçekten bu bilgiyi teyit ettik. Kayserimiz büyük bir şehir onlarca belediye başkanımız şehrimizi yönetti ama aralarında hiç hekim yokmuş. O yüzden başkanımıza bu ziyarette eli boş gelmek istemedik. Kendisinin hekimliğini vurgu yaparak, böyle bir ressamımızın güzel eseriyle kendisini ziyaret etmek istedik. Zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.