DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2052653-0,08%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Suriye’den Türkiye’ye göç hızlanıyor!

Suriye’den Türkiye’ye göç hızlanıyor!

Rusya ve Suriye rejimi ordusu tarafından İdlib’e yapılan saldırı sonrasında Suriye’den Türkiye’ye göç dalgası hızlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak 1 milyon Suriyelinin Türkiye’ye doğru geldiğini söylemişti. Son 4 günde 90 bin Suriyeli daha Türkiye sınırı yakınlarına göç ettiği bildirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:05
Suriye’den Türkiye’ye göç hızlanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esed rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırıları hız kesmeden devam ederken, Suriye’den Türkiye’ye göçlerde doğru orantılarda devam ediyor. Son günlerde hızlanan göç dalgası yüzünden Türkiye’nin sınırına binlerce Suriyeli göç etmeye başladı. İdlib’te yapılan bombardımanlarda kaçanların son 4 günde sayıları 90 bini buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna ziyaretinde, yapılan saldırılar sonucunda 1 milyon Suriyelinin Türkiye’ye doğru geldiğini bildirmişti. Bu açıklamalarının ardından hemen sonra, Türkiye’ye göç dalgası hızlanmaya başladı. Türkiye bu göç dalgasını durdurabilmek için İdlib’e operasyon düzenlemeye hazırlanıyor.

Eğer Türkiye Suriye’de siyasi bir çözüm bulamazsa, bu göç dalgasının önümüzde ki günlerde daha da aratabilir endişesi doğmuş durumda. Suriye ile dolaylı yoldan üst düzeyde görüşen Türkiye, İdlib’te çözüm yolları arıyor…

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.