DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20843651,66%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Sultan Abdülhamid Han Caddesi

İstanbul Yolu Trafiğini Rahatlatacak Önemli Bir Cadde Sultan Abdülhamid Han Caddesi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Altay, yeni caddenin Beyhekim Caddesi ile Sille Yolu’nu birleştireceğini belirterek, “İstanbul Yolu’nda trafik yoğunluğunu azaltacak önemli bir cadde olacak.” dedi. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu ile Meram’ı birbirine bağlayan çok önemli bir ana aksın oluşacağını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Yolu Trafiğini Rahatlatacak Önemli Bir Cadde

Sultan Abdülhamid Han Caddesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Sultan Abdülhamid Han Caddesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Altay, yeni caddenin Beyhekim Caddesi ile Sille Yolu’nu birleştireceğini belirterek, “İstanbul Yolu’nda trafik yoğunluğunu azaltacak önemli bir cadde olacak.” dedi. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu ile Meram’ı birbirine bağlayan çok önemli bir ana aksın oluşacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.