DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,740,28
BITCOIN 20710380,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SP Kayseri Teşkilatından Genel Merkez Eğitimleri

SP Kayseri Teşkilatından Genel Merkez Eğitimleri

ABONE OL
Ekim 30, 2023 09:21
SP Kayseri Teşkilatından Genel Merkez Eğitimleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri il Teşkilatı tarafından Genel Merkez Eğitimleri düzenlendi. İktidarın İsrail büyükelçiliklerini kapatmakta geç kaldığını iddia eden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun; “İsrail büyükelçiliğini iktidarın kapatması yerine, İsrail kendisi kapatıyor iktidar da yine maalesef nasipsizlikle baş başa kalıyorlar” dedi.
Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Erciyes Kültür Merkezi’nde Genel Merkez Eğitimleri düzenledi. Eğitime Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ve parti temsilcileri katıldı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin; “Filistin topraklarında Filistinli mücahit kardeşlerimiz büyük bir direniş ortaya koyuyorlar gerçekten büyük bir direniş var mücahit kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun. 7 ekim günü, o koca İsrail algısı yerle bir olmuştur. Büyük Ortadoğu projesi yani büyük İsrail projesi tıkır tıkır işliyor bunun önünde kim var büyük şuurlu mücahit insanlar, Türkiye’mizde saadet partililer var” şeklinde konuştu.
Bu eğitimlerin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Coşkun ise; “Her zaman ifade ettiğimiz gibi iktidar miting yapmaz icraat yapar. Yine hep ifade ediyoruz katil büyükelçi Türkiye’den defol diyoruz ama iktidardakiler bu iradeyi göstermek yerine niyeti dahi almıyorlar. Bugün bakıyoruz ki İsrail büyükelçiliğini iktidarın kapatması yerine, İsrail kendisi kapatıyor iktidar da yine maalesef nasipsizlikle baş başa kalıyorlar. Belki bir avuç insan ve teşkilatçıyız ama bugün nasıl ki Gazze’de dünyanın egemen güçlerine kafa tutan bir avuç mücahit varsa bugün buradaki mücahitler de sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.