DOLAR 32,2833 0.06%
EURO 34,9889 0%
ALTIN 2.458,520,52
BITCOIN 20206971,67%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Soykaracı Veryansın Etti

Asfk’da Hararetli Gündem.. KAYSERİ,(BGC) - KAYSERİ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı olan ve Çarşamba yapılacak olan Genel Kurul'da yeniden aday olan Musa Soykarcı, basın toplantısı düzenledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sümer sahasında yapılan basın toplantısına yönetim kurulu üyeleri ve destekçileri ile katılan Musa Soykarcı, Çarşamba günü yapılacak olan Genel Kurul öncesi açıklamalarda konuştu. Soylarcı açıklamasında, “2020’nin Haziran ayında Genel Kurulumuzu gerçekleştirecektik, ancak pandemi nedeniyle yapamamıştık. Genel Kurulumuzu 31 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de Kadir Has Kongre Merkezi’nde yapacağız” diye konuştu.
“KARŞIMIZA BİRİLERİN ADAY OLMASI BİZİ SADECE ONURE EDER”
Musa Soykarcı açıklamasının devamında, “Biz demek ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu çok iyi temsil etmişiz, her zaman gündemde tutmuşuz ki birileri aday oldu. Karşımıza birilerin aday olması bizi sadece onore eder ve onur duyarız. Karşımıza aday olan arkadaşlar bizim dostlarımız. Ben her Mutlu hocanın isminin anıldığında ‘Mutlu benim kardeşim ve bu camianın bir değeri’ diye bahsetmişimdir. Ama buradan bir mağduriyet yaratmak kimseye fayda getirmez. Bir sene önce herkes aday olabilir demişim. Tabi ki herkes aday olabilir. Neden, bizim Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz kurulduğu günden bu yana yönetime giren ve ayrılan 130 civarında arkadaşımız var” ifadesini kullandı.
“TÜZÜĞÜ BİLE BİLE BURADA MAĞDURİYET YARATMANIN BİR ANLAMI YOK”
Tüzüğün çok açık olduğunu söyleyen mevcut başkan Musa Soykarcı, “Tüzüğümüz çok açık. Tüzüğü bile bile burada mağduriyet yaratmanın bir anlamı yok. Ben Mutlu Önal kardeşime şunu söylüyorum, Mutlu kardeşim diyor ki; benim lise diplomam yok, üniversite sınavına gireceğim, ya kazanırsam. Böyle bir hayat yok. Mutlu bizim değerimiz. Mutlu Önal bize ilk başta gelseydi, ailemizin büyüğü Rıfat Pakkan ağabeyime gelseydi, ben sizinle birlikte çalışmak istiyorum deseydi, bizimle olurdu. Gelecekte de bu federasyonun başkanı olması için hiçbir neden yoktu. Ben bunu bilir bunu söylerim” dedi.
“BU PROJE TÜFAD’IN PROJESİ”
Mutlu Önal’ın adaylığının TÜFAD’ın prjesi olduğunu söyleyen Soykarcı, ” Şunu söylemek istiyorum ki bu proje TÜFAD’ın projesi. Antrenörler bizim değerimizdir ama antrenörleri yöneten TÜFAD geçmişte de bizim karşımıza aday çıkardı ve şimdi de aday çıkartıyor. Sevgili Mutlu Önal TÜFAD’ta ikinci başkan. 22 senedir Osman Yozgat yardımcısı sevgili Ahmet Yıldız birlikte çalıştıkları arkadaşlar. Bunlar hepsi bizim değerimiz, hepsi bizim dostlarımız. Antrenörler TÜFAD’ta her işi bitirdiler de ASKF’yi yönetmek onlara mı kaldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda önce bir kulübe üye olacaksın, vakit harcayacaksın, nakit harcayacaksın o kulübe ve gençlere emek vereceksin. Daha sonra o kulüpten delege olarak geleceksin ve federasyonuna başkanlığına, yönetimine aday olacaksın. İşte delege de burada, yöneticilerimizde burada. Sosyal medyaya bakıyorum. Hiç üzerine vazife olmayan üç beş antrenör. Hepsi kardeşimiz. Yarın seçimden sonra bunların hepsi ile kucaklaşacağız. BESYO mezunları, TÜFAD Başkanı ve yönetimi , ne acıdır ki, (Kayseri tabiri ile) hiçbir dalda kertiği olmayan futbolun nimetlerinden 30 senedir faydalanan TFF Kayseri Bölge Müdür olan Vahdi Elbaşı’da bu çarkın içerisinde. Sevgili Vahdi Elbaşı önce bir amatör kulübe başkan olacaksın. Eğer inanıyorsan geleceksin aday olacaksın. Hiç kimse çalılıların arkasına çekilip ateş etmesin gizli gizli. Çıkacak açıksa ne varsa ortaya dökecek. Gerilerden paylaşmayacak” ifadesini kullandı.
“ASKF YÖNETİMİNE GENÇ YÖNETİMLE TALİBİZ”
Musa Soykarcı açıklamasının son kısmında şöyle konuştu, “Ben Musa Soykarcı ve ekibimle birlikte Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimine yeniden genç bir ekiple talibimiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Projeden bahsediyorlar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.