DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? TBMM’de flaş açıklama

Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? TBMM’de flaş açıklama

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından herkes merakla sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? sorusunun cevabını aramaya başladı. Sokağa çıkma yasağı hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin flaş bir açıklamada bulunarak, "Madem sokağa çıkma yasağı yaptınız, hiç olmazsa on dört gün bunu devam ettirin, on dört gün devam ettirin." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:14
Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? TBMM’de flaş açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehirler ve Zonguldak için dün akşam saatlerinde 48 saat boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UZAYACAK MI?

Sokağa çıkma yasağının 2 gün yani 48 saatliğine ilan edilmesi sonrasında en fazla merak edilen soruların başında, sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? sorusu geldi.

34 milyona sokağa çıkma yasağı - Memurlar.Net

CHP MİLLETVEKİLİ ŞAHİN'DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) gündeme getirilen sokağa çıkma yasağı hakkında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin TBMM'de yaptığı açıklamada, “Dün ilan edilmiş olan sokağa çıkma yasağıyla bir kez daha görmüş olduk ki mevcut iktidar bu salgın yönetiminin bir hayli uzağında. Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyecek bir tarzda bir sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hemzemini de tamamen bilimsellikten uzak bir sokağa çıkma yasağı, süresi kırk sekiz saat. Bakınız, yurt dışından, Çin'den Türk vatandaşlarını tahliye ediyoruz, Umre'den gelen vatandaşları getiriyoruz, ne yapıyoruz? On dört gün izolasyona alıyoruz. E, sizin şimdi, kırk sekiz saat sokağa çıkma yasağı ilan etmenizin bilimsel temeli nedir? Hiçbir anlamı yok. Aksine bakın, dün gece pek çok vatandaşı sokağa döktünüz. “Biz bize yeteriz” kampanyasından sonra, “biz bize bulaştırırız” kampanyası yaptınız. Salgının yönetimini artık tedavi aşamasının ötesinde sürü bağışıklığı tarzına soktunuz ve kırk sekiz saatlik bu sokağa çıkma yasağının hiçbir anlamı yok.” ifadelerini kullandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 14 GÜN DEVAM ETTİRİN!

Ayrıca Şahin yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının 14 gün süreyle uzatılmasını belirterek, “Size bir hekim olarak bu kürsüden önerim: Madem sokağa çıkma yasağı yaptınız, hiç olmazsa on dört gün bunu devam ettirin, on dört gün devam ettirin. Bakın, bu bilimsel bir açıklamadır. Kırk sekiz saatlik, sadece hafta sonunu kapsayacak, bir sokağa çıkma yasağı dünyanın hiçbir yerinde yoktur ve yine size tavsiyem: Bakın çok olağanüstü zamanları yaşıyoruz. Kim derdi ki bu şekilde maskeli toplantı yapacağız, hafta sonları toplanacağız. Hiçbirimiz inanmazdık değil mi? Yani savaştan daha olağanüstü günleri yaşıyoruz. E, neden o zaman yani Cumhurbaşkanı liderleri toplayıp da ortaklaştırmıyor bu mücadelede? Neden Ekonomik ve Sosyal Konseyi toplamıyorsunuz? Bu partilerin hekim milletvekilleri var, neden Bilim Kuruluna onlar da dâhil edilmiyor? Topyekûn mücadele edelim. Neden Meclisteki ilgili örgütler dışlanıyor?” dedi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.