DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20457396,73%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SOĞANLI’DA RÜYA GİBİ BİR HAFTA SONU

SOĞANLI’DA RÜYA GİBİ BİR HAFTA SONU

ABONE OL
Kasım 21, 2022 11:57
SOĞANLI’DA RÜYA GİBİ BİR HAFTA SONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valiliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Yeşilhisar ilçesi Soğanlı Vadisi’nde düzenlenen etkinliklerle muhteşem bir hafta sonu yaşandı. Turizm cenneti Soğanlı Vadisi’nde iki gün süren Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası heyecanı yaşanırken, şampiyonanın kapanışı Anadolu Ateşi Dans Gösterisi ile taçlandırıldı.

Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, dayanışma içerisinde başlattıkları turizm atağı ile turizm cenneti Soğanlı Vadisi’nde çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, bölgenin Türkiye ve dünyaya tanıtılması için de çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte hafta sonunu Kayseri’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Yeşilhisar ilçesinde bulunan Soğanlı Vadisi’nde geçirdi. Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek, 19 Kasım Cumartesi günü turizm cenneti Soğanlı Vadisi’nde iki gün süren ve muhteşem bir heyecana sahne olan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın startını Yeşilhisar Belediyesi önünde verdi.

Daha sonra Büyükkılıç ve Çiçek, Soğanlı bölgesine geçerek burada incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’i bölgede Soğanlı bez bebekleri ve gözleme satışı yapan vatandaşlar ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladı. Büyükkılıç ve Çiçek vatandaşlarla sohbet ederek, katılımcılara gözleme ikram etti.

Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek Soğanlı’yı turizme kazandırmak amacıyla devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek vadide yürüyüş yaptı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.