DOLAR 32,3830 -0.18%
EURO 34,7699 0.05%
ALTIN 2.428,42-0,41
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SMA hastalığı yalanıyla kampanya başlattılar

SMA hastalığı yalanıyla kampanya başlattılar

ABONE OL
Ekim 17, 2023 09:40
SMA hastalığı yalanıyla kampanya başlattılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ismini ve Kayseri Valiliği’nin logosunu kullanan kişilerin SMA TİP 1 hastası olan çocuk adına dolandırma maksatlı kampanya başlattığı ortaya çıktı. Valilik durumu paylaşarak kamuoyuna bilgilendirme mesajı yayımladı.

Kayseri de SMA TİP 1 hastası çocuk E.Ç. için annesi S.Ç. adına dolandırma maksatlı bağış kampanyası düzenlendiği tespit edildi. Olay ile ilgili Kayseri Valiliği tarafından kamuoyana bilgililendirerek açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in ismi ve Valiliğimizin logosu kullanılarak, sosyal medya ve telefon iletişim hatları kullanılarak, SMA TIP1 hastası E.Ç için annesi S.Ç. adına dolandırma maksatlı bağış kampanyası düzenlendiği tespit edilmiştir. Valiliğimize ait resmi sosyal medya hesapları ve Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in adı kullanılarak dolandırma maksatlı arayan numaralara itibar edilmemesi ve hemen emniyete bildirilmesi önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.