DOLAR 32,3992 -0.13%
EURO 34,7753 0.07%
ALTIN 2.435,26-0,13
BITCOIN 2018537-2,63%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“SİZ BUNU FAZLASIYLA HAK EDİYORSUNUZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen 200 milyon TL’lik 572 konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kura çekiliş törenine katıldı. Hak sahiplerinin kendisini alkışladığı törende Büyükkılıç, “Bunu siz fazlasıyla hak ediyorsunuz. Çünkü siz bizlere yılardır hizmet etme fırsatını verdiniz, veriyorsunuz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Törende hak sahipleri tarafından sık sık alkış alan Başkan Büyükkılıç, “Şimdi böyle bir süreçte elhamdülillah o bölgeye bu kadarlık bir yatırım yapılıyor. Bunu siz fazlasıyla hak ediyorsunuz” diyerek şunları paylaştı:

“Kayseri’miz gelişiyor, güzelleşiyor. Ama en önemlisi ay yıldızlı Türk bayrağımız altında birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız, kardeşliğimiz, vatanımıza, milletimize, devletimize, inancımıza, birbirimize sahip çıkma duygumuz. Ben bu anlayış içerisinde her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kısa sürede sizler bu çalışmayı hızlandırdınız, bizler de inşaatı başlattık görüyorsunuz, şu anda 5 blok yapılıyor, inşallah diğer etaplar da yapılacak. İhalesini bakanlığımız yaptı. 200 milyon o günün rakamları ile tabi fiyat artışı ile 300 milyonu bulur. Şimdi böyle bir süreçte elhamdülillah o bölgeye bu kadarlık bir yatırım yapılıyor. Bunu siz fazlasıyla hak ediyorsunuz. Çünkü siz bizlere yılardır hizmet etme fırsatını verdiniz, veriyorsunuz. Siz bizi seviyorsunuz, biz size dua edip teşekkür ediyor, sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak onun önderliğinde, sayın bakanımıza verdiği talimatlarla sayın bakanımızın bizlerle olan işbirliği ile durmak yok, hizmete devam ediyoruz.”

Başkan Büyükkılıç, konuşmaların ardından 200 milyon TL maliyetli 572 konutluk Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi ilk kura çekilişini gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.