DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20342705,17%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SİNDELHÖYÜK DE STADYUM EKSİK YAPILMŞ

SİNDELHÖYÜK DE STADYUM EKSİK YAPILMŞ

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç Sindelhöyük Şehit Mücahit Sınırtepe stadında Sindelhöyükspor ve Büyüleyenspor maçlarını izledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:17
SİNDELHÖYÜK DE STADYUM EKSİK YAPILMŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Kılınç “Sindelhöyük ‘de Stad var Tribün yok,
vatandaşlar yetkililerden tribün bekliyor”.

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç “Sindelhöyük’e geldik, Şehit Mücahit Sınırtepe stadına Sindelhöyük sporumuzun ve Büyüleyen sporumuzun maçlarını izlemeye geldik. Sindelhöyük halkıda çok yoğun ilgi gösterdi gencinden, çocuğundan kadınına çok insan var ama stad var tribün yok. İnsanlar maç izlemek için kamyonun üzerinde, gördüğünüz gibi araçların üzerinde maç izlemek zorunda kalıyor. Daha yeni soyunma odasına gittik oyuncuların oturacağı bir yer yok yerde oturuyorlar , elbiselerini asacağı bir askılık yok. Yetkililerden Sindelhöyük halkının sesini duymalarını bekliyoruz tribünün bir an önce yapılmasını ve soyunma odalarının eksiklerinin giderilmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.