DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19738770,34%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheli Kayseri’de yakalandı
  • Haber Yeni Gündem
  • Asayiş
  • Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheli Kayseri’de yakalandı

Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheli Kayseri’de yakalandı

ABONE OL
Şubat 22, 2024 14:14
Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen şüpheli Kayseri’de yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma neticesinde 1 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca; Sosyal medya hesabı üzerinden PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Propagandasını yaptığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında da işlem başlatıldı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından PKK/KCK-PYD/YPG Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; PYD/YPG Silahlı Terör Örgütünde faaliyet yürüttüğü tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma neticesinde; 1 şüpheli, Kocasinan İlçesinde bulunan adreste yapılan arama sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliye ait çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
Şüpheli ile aynı adreste ikamet eden ve kimliği bulunmayan yabancı uyruklu 4 şahıs hakkında da işlem başlatıldı.

2 şüphelinin ise ikamet ettiği iller tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatılırken ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Propagandasını yaptığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.