DOLAR 32,3703 0.03%
EURO 34,7940 -0.01%
ALTIN 2.392,88-0,15
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sıfır ve ikinci el araba alacaklara kamu bankası kredi veriyor

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından sıfır ve ikinci el araba almak isteyenler için kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı da bulunuyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 60 ay vadeye kadar sıfır ve ikinci el araba almak isteyenlere finansman desteği sağlanacak. 

60 AYA KADAR VADE 

Bu kredi sıfır ve 5 yaşına kadar taşıtlar için kullandırılacak. 60 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kredi kullandırılabilecek. 

 

Kredi kullanacaklardan araç rehni teminat olarak alınacak ve banka lehine tesis edilecek. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

 

BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından bireysel kredi kullanan müşterilere hayat sigortası ve kasko ürünleri sunuluyor. Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

Krediye başvurular ise Ziraat Bankası şubeleri, web sitesi Ziraat mobil, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılacaktır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.